Domov arrow Elektronski bilten
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Elektronski bilten Natisni E-pošta

 Bilten "E-misija" je rezultat neformalne inicijative, ki je nastala pod vplivom dramatičnih dogodkov v Islamski skupnosti v Sloveniji leta 2005. Na začetku je poskušala slediti dogajanju Foruma Islamske skupnosti v Sloveniji, v katerem so bili združeni člani, ki so bili zaskrbljeni nad takratnim delovanjem. Po registraciji Slovenske muslimanske skupnosti v maju 2006, pa je postala njeno uradno elektronsko glasilo.

Publikacijo vidimo kot elektronski embrio sicer tiskanega medija, ki bi pokrival področja zanimiva v prvi vrsti državljanom Slovenije islamske veroizpovedi. Odpiral bi aktualna vprašanja, ponudil različne poglede, informacije o delovanju skupnosti in poskušal delovati kot javna tribuna.

E-misija izhaja občasno v slovenskem in bosanskem jeziku. Distribuira se preko elektronske pošte. Projekt je zastavljen ljubiteljsko.

 

 

[Kazalo]

[Arhiv]

[Naroči se]

 

 
Kur'an in suna
In oznanjaj ljudem romanje, (tako da) prihajajo k tebi peš, ali na vsakovrstnih mršavih kamelah, prihajajočih iz vseh koncev in krajev, da bi bili priče o svojih koristih, in se spominjali Božjega imena ob določenih dnevih, (ob obrednem žrtvovanju) živali, s katerimi jih je oskrbel (Bog)! Jejte od njih, in dajte jesti siromaku ubogemu! Nato naj končajo njim predpisane obrede, izpolnijo svoje zaobljube in obhodijo starodavno Hišo! (Kur'an, 22:27-30)
 
e-misija
KazaloArhivNaroči se
//skripta za piskotke