Domov arrow Elektronski bilten
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Elektronski bilten Natisni E-pošta

 Bilten "E-misija" je rezultat neformalne inicijative, ki je nastala pod vplivom dramatičnih dogodkov v Islamski skupnosti v Sloveniji leta 2005. Na začetku je poskušala slediti dogajanju Foruma Islamske skupnosti v Sloveniji, v katerem so bili združeni člani, ki so bili zaskrbljeni nad takratnim delovanjem. Po registraciji Slovenske muslimanske skupnosti v maju 2006, pa je postala njeno uradno elektronsko glasilo.

Publikacijo vidimo kot elektronski embrio sicer tiskanega medija, ki bi pokrival področja zanimiva v prvi vrsti državljanom Slovenije islamske veroizpovedi. Odpiral bi aktualna vprašanja, ponudil različne poglede, informacije o delovanju skupnosti in poskušal delovati kot javna tribuna.

E-misija izhaja občasno v slovenskem in bosanskem jeziku. Distribuira se preko elektronske pošte. Projekt je zastavljen ljubiteljsko.

 

 

[Kazalo]

[Arhiv]

[Naroči se]

 

 
Kur'an in suna
Bedaki med ljudmi govore: "Kaj jih je odvrnilo od njihove smeri molitve, katere so se držali (do sedaj)?" Reci: "Bogu pripadata vzhod in zahod. On vodi na pravo pot kogar hoče." Tako smo vas naredili za osrednjo skupnost, da bi bili priče o ljudeh, in Poslanec priča o vas. In smer molitve, katere si se držal do sedaj, smo določili zato , da bi razločili tiste, ki sledijo Poslancu, od tistih, ki mu obrnejo hrbet. (To) je zares velika (sprememba), razen za tiste, katere Bog pravilno vodi. Bog nikakor ne bo dopustil, da bi vaša vera šla v nič. Zares, On je do ljudi dobrotljiv in usmiljen. (Kur'an, 2:142-143)
 
e-misija
KazaloArhivNaroči se
//skripta za piskotke