Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Kulturna ambasada Palestine
ImagePalestina. Država na Bližnjem vzhodu, ki obstaja, a hkrati ne obstaja. Okupacija je tista, ki kroji usodo tamkajšnjih ljudi. Vendar pa se ti ne glede na zidove, ki so in še bodo zgrajeni, s svojo kulturo in načinom življenja sleherni dan trmasto upirajo političnim razmeram, v katerih živijo. Čeprav o Palestini veliko slišimo, o njej malo vemo. Naše predstave in razumevanja pogosto nastajajo na osnovi medijskih novic, pri tem pa neredko izgubljajo celostni politični, družbeni in kulturni kontekst.
Namen Kulturne ambasade Palestine je odpreti prostor za palestinsko zgodbo in glas Palestincev in pogled onstran tistega, kar smo vajeni slišati in videti.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Eid mubarak
Image

Napiši prvi komentar

 
Kurban bajram bo v petek
ImageEsselamu alejkum! Obveščamo vas, da bo prvi dan Kurban bajrama (Eid ul Adha) v petek, 26.10.2012, inšAllah. Jutranja molitev (sabah namaz) bo ob 6:30 uri, bajramska pa ob 8:15 v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Če potrebujete več informacij se lahko obrnete na e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za november
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec november 2012 si lahko prenesete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da bo druženje za moške v nedeljo, 7.10.2012, po opoldanski molitvi. Dobimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 101 - 110 od 654
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
"Ne kliči poleg Boga kakega drugega božanstva! Ni boga, razen Njega! Vse je zapisano propadu, razen Njegovega obličja. Njemu gre odločitev in k Njemu boste povrnjeni." (Kur'an, 28:88)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
Prisotni: 1 gost
//skripta za piskotke