Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Vaktija za maj
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec maj 2016 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Opoldanske molitve v džematu so vsak dan ob 13:30. Ikindija in akšam ob času po razporedu. Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript . Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Navezanost na starše in Boga
ImageSe še spomnite raziskave o navezanosti na starše in Boga? No, Sanja še ni imela zagovora magistrske naloge, ampak veroukarji iz Duhovnega središča Sv. Jožef, Ulica Janeza Pavla II. 13, so pripravili predstavitev magisterija, ki bo v ponedeljek, 22.2.2016 ob 20:00 na zgornjem naslovu. Ker se raziskava nanaša tudi na muslimane vas vabimo na predstavitev. Sporočite udeležbo na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Napiši prvi komentar

 
Zaključki skupščine
ImageS skupnimi močmi (in s pomočjo pooblastil) nam je uspelo zagotoviti kvorum za letno skupščino, ki je bila v nedeljo, 14.2.2016. Sprejli smo poročilo Odbora za leto 2015, pregledali finančno poročilo, dopolnili plan dela za 2016 in potrdili enako sestavo Odbora.
Po tem dogodku je sledil še eden - še bolj prijeten. Namreč, med svoje vrste smo sprejeli novega iskalca resnice. Po tem dogodku je sledil še eden - prav tako prijeten. Pogostitev in druženje.

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina
Člani, ki ste poravnali članarino za leto 2015, ste v vaše nabiralnike že prejeli vabila za letno skupščino SMS, ki bo v nedeljo, 14.2.2016 ob 11:00 na Kotnkovi 5 v Ljubljani. Predlagani dnevni red: Potrditev zapisnika z zadnje skupščine, Poročilo Odbora za leto 2015, Plan dela za leto 2016, Volitve članov Odbora, Razno.
Na drugi strani vabila se nahaja pooblastilo, s katerim lahko pooblastite drugega člana, da vas na skupščini zastopa. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za februar
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec februar 2016 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Opoldanske molitve v džematu so vsak dan ob 13:30. Ikindija in akšam ob času po razporedu. Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript . Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 31 - 40 od 664
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
Ti (O, Muhamed) lahko svariš le nekoga, ki sledi opominu in se skrivoma boji Usmiljenega. Takemu oznanjaj (veselo novico) o odpuščanju in plemeniti nagradi. (Kur'an, 32:11)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke