Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Raziskava o navezanosti na starše in Boga
ImageV Sloveniji so bile glede navezanosti na starše in Boga, narejene raziskave samo na vzorcu katoličanov. Za uspešen zaključek študija pa bi rada študentka Sanja Kranjc (Teološka fakulteta - smer zakonske in družinske študije) raziskala razlike glede navezanosti na starše in Boga pri kristjanih (katoličanih, pravoslavcih in protestantih) in muslimanih. Zato pa bi potrebovala tudi vašo pomoč. Izredno vam bo hvaležna, če si vzamete čas in odgovorite na naslednji vprašalnik.

Napiši prvi komentar

 
Bajram namaz / Eid prayer
ImageBajram namaz bo v četrtek, 24. septembra (10. Zu-l -hidždže) ob 7:31, jutranja molitev (sabah namaz) pa bo ob 5:30 uri. Pridite pravočasno v mesdžid na Kotnikovi 5, prostor št. 33.
IN ENGLISH
Eid prayer will be on Thursday at 7:31AM and Fajr prayer at 5:30 AM. Please, don't be late. Location is Ledina center, Kotnikova 5, Ljubljana (place no.33).

Napiši prvi komentar

 
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani
Image

Napiši prvi komentar

 
Prvi dan bajrama
ImagePrvi dan ramadanskega bajrama bo v petek, 17.7.2015. Sabah namaz bo ob 4:50, bajram namaz pa ob 6:07 uri v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Pridite na molitev pravočasno.

Napiši prvi komentar

 
Ramadan 1436 je pred vrati
ImageRamadanska vaktija je dostopna na povezavi. Prvi dan posta bo v četrtek, 18.6.2015 / 1. ramadan 1436, prva teravija pa v sredo 17.6. ob jacijskem času. Vse ramadanske verske aktivnosti se bodo odvijale v prostorih skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani (Ledina center, prostor št. 33). Ramadan mubarek!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 50 od 664
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
(Bog ne ljubi) tistih, ki skoparijo in terjajo od ljudi, naj skoparijo. Tisti, ki se odvrne, - Bog je neodvisen in hvalevreden. (57:24)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
Prisotni: 1 gost
//skripta za piskotke