Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Vaktija za junij
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec junij 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Pomoč Bosni in Srbiji
ImageV zadnjih dnevih smo prejeli kar nekaj vprašanj glede zbiranja humanitarne pomoči potrebnim zaradi katastrofalnih poplav v Srbiji in Bosni.Vsem, ki želijo pomagati svetujemo, naj pokličejo območne enote Karitasa in Rdečega križa Slovenije, se pozanimajo kateri artikli so trenutno najbolj potrebni in jih dostavijo na njihova zbirališča. Za naravne nesreče takšnih razsežnosti je poleg logistike in diplomatskih povezav potrebno tudi znanje in ustrezna organizacija humanitarnega dela. 

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za maj
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec maj 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Teden izraelskega apartheida
ImagePred nami je Teden izraelskega apartheida, mednarodni dogodek, v okviru katerega se vsako leto odvija sklop dogodkov v mestih in univerzah po vsem svetu. V sklopu letošnjega dogodka se bo v Sloveniji, na Fakulteti za družbene vede, odvijala razstava, okrogla miza in ogled filma. Projekt je namenjen ozaveščanju javnosti o sistemu apartheida, ki ga Izrael izvaja na zasedenih palestinskih ozemljih, ter iskanju učinkovitih sredstev, s katerimi bi bilo mogoče pritisniti na izraelsko vlado in izzvati spremembe v njihovi politiki ločevanja ter vojnih zločinov.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Druženje za moške
ImageV nedeljo, 2. marca 2014 /  1. džumade-l-ula 1435, bo redno mesečno druženje za moške z začetkom po opoldanski molitvi okoli 12:00, inšAllah. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 661
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
O, vi, ki verujete! Ko se v petek kliče k molitvi, pohitite, da se spomnite Boga in pustite trgovanje! To je bolje za vas, če veste. Ko pa je molitev končana, pojdite svoja pota, in stremite k božji milosti, in često se spominjajte Boga, mogoče se vam bo dobro godilo! (Kur'an, 62:9-10)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke