Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Demonstracije proti nasilju nad Palestino
ImageVabljeni na demonstracije proti nasilju nad Palestino v petek, 18. julija 2014, ob 18. uri, na Kongresnem trgu, v Ljubljani.
Idejo o demonstracijah je spodbudil zadnji napad izraelskih oboroženih sil na prebivalce Gaze v minulih dneh, s čimer Izrael nadaljuje s svojo politiko agresije in okupacije. Pred nekaj dnevi je Izrael pričel z bombnimi napadi na Gazo, ki je danes največji zapor na svetu. V napadih je umrlo že več kot 100 ljudi, med njimi tudi otroci, več kot 600 jih je bilo ranjenih.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Približuje se mesec posta
ImagePrvi dan ramadanskega posta bo v soboto, 28.6.2014. Prva teravija bo torej v petek, 27.6. ob jacijskem času v prostorih skupnosti na Kotnikovi 5.
Ramadansko vaktijo lahko prenesete na povezavi. Če imate barvni tiskalnik, lahko natisnete barvno verzijo. Ramadan Karim!

Napiši prvi komentar

 
dr. Andraž Teršek: "The mosque case"
ImageNa povezavi si lahko preberete članek strokovnjaka za ustavno pravo, dr. Andraža Terška, o problematiki v zvezi z gradnjo džamije v Ljubljani. članek obravnava temo z vidika ustavnih in človekovih pravic.
Dr. Andraž Teršek je pripravil ustavno pobudo zoper referendum proti džamiji, za katerega so si pod izgovorom o prostorski ureditvi prizadevali nasprotniki. Ustavno sodišče je z odločbo U-I-111/04 ugotovilo, da bi bil takšen referendum protiustaven.

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za junij
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec junij 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Pomoč Bosni in Srbiji
ImageV zadnjih dnevih smo prejeli kar nekaj vprašanj glede zbiranja humanitarne pomoči potrebnim zaradi katastrofalnih poplav v Srbiji in Bosni.Vsem, ki želijo pomagati svetujemo, naj pokličejo območne enote Karitasa in Rdečega križa Slovenije, se pozanimajo kateri artikli so trenutno najbolj potrebni in jih dostavijo na njihova zbirališča. Za naravne nesreče takšnih razsežnosti je poleg logistike in diplomatskih povezav potrebno tudi znanje in ustrezna organizacija humanitarnega dela. 

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 664
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
In Luna! Odmerili smo ji postaje, dokler se ne vrne, (upognjena) kot staro izsušeno dateljevo stebelce. (Kur'an, 36:39)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke