Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?
Registracija Registriraj se

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Potrebujemo hitrejši razvoj
Image29. maj 2007 | Kuala Lumpur
Malezija, Indonezija, Kuvajt, Združeni Arabski Emirati in Pakistan so na islamskem svetovnem ekonomskem forumu (World Islamic Economic Forum)  pozvali muslimanske države, naj osvobodijo muslimane revščine, konfliktov in ekstremizma. Malezijski premier Abdullah Ahmad Badawi je povedal, da je 57 članic Organizacije islamske konference prispevalo le 5% bruto domačega proizvoda v letu 2005, čeprav predstavljajo 21% svetovne populacije.

Napiši prvi komentar

 
Pismo o nameri za izgradnjo džamije podpisano
Novica včerajšnjega dne je podpisovanje predpogodbe med Mestno občino Ljubljana in Islamsko skupnostjo v Sloveniji o gradnji džamije. Posnetek ekipe s spletne strani www.vest.si si lahko ogledate spodaj.

Napiši prvi komentar

 
Šest tisoč evrov za izselitev štiričlanske družine
ImageFrancija bo denarno nagrajevala priseljence, ki se bodo vrnili v svojo domovino, še posebno to velja za Afričane. "Družini z dvema otrokoma bomo plačali šest tisoč evrov, da se vrnejo tja, odkoder so prišli," je po poročanju BBC dejal novi minister za priseljence Brice Hortefeux. Že v preteklih dveh letih so s podobnim projektom spodbudili izselitev tri tisoč družin.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Herald Tribune: Muslimani bolj asimilirani v ZDA kot v Evropi
ImageRaziskava javnega mnenja na osnovi reprezentativnega vzorca 1050-tih posameznikov je pokazala, da so muslimani v Ameriki bolj asimilirani od tistih v Zahodni Evropi. Razlike so se pokazale na vprašanjih razumevanja lastne identitete, palestinskega konflikta, odnosa do ekstremizma itd. Zanimivo je, da je raziskava pokazala večjo asimilacijo starejših muslimanov v ZDA. Mlajši (do 30 let) se še vedno vidijo na prvem mestu kot muslimani in šele nato kot Američani.

Povezava

Napiši prvi komentar

 
Donacije: 10 milijard dolarjev za izobraževanje
ImageDubajski šejk Mohamed bin Rašid al Maktum je na Svetovnem gospodarskem forumu v Jordaniji napovedal, da bo za vzpostavitev posebne izobraževalne ustanove na Bližnjem vzhodu namenil 10 milijard dolarjev. Gre za eno najbolj radodarnih dobrodelnih donacij v zgodovini in doslej največjo regionalno pobudo za dvig izobraženosti v arabskem svetu, s katero naj bi tudi v tej regiji vzpostavili družbo znanja.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
<< Začni < Nazaj 61 62 63 64 65 66 Naprej > Konec >>

Rezultati 601 - 610 od 653
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
Nismo ustvarili neba in zemlje in vsega, kar je vmes za zabavo! (Kur'an, 21:16)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke