Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Teden izraelskega apartheida
ImagePred nami je Teden izraelskega apartheida, mednarodni dogodek, v okviru katerega se vsako leto odvija sklop dogodkov v mestih in univerzah po vsem svetu. V sklopu letošnjega dogodka se bo v Sloveniji, na Fakulteti za družbene vede, odvijala razstava, okrogla miza in ogled filma. Projekt je namenjen ozaveščanju javnosti o sistemu apartheida, ki ga Izrael izvaja na zasedenih palestinskih ozemljih, ter iskanju učinkovitih sredstev, s katerimi bi bilo mogoče pritisniti na izraelsko vlado in izzvati spremembe v njihovi politiki ločevanja ter vojnih zločinov.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Druženje za moške
ImageV nedeljo, 2. marca 2014 /  1. džumade-l-ula 1435, bo redno mesečno druženje za moške z začetkom po opoldanski molitvi okoli 12:00, inšAllah. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Brezplačni zdravniški pregledi
ImageV soboto, 15. marca, bodo številne ordinacije po vsej Sloveniji med 9. in 12. uro odprle svoja vrata. Zdravniki družinske medicine in drugih strok ter zobozdravniki bodo ta dan ponudili brezplačne preglede brez napotnice ljudem, ki se bodo vnaprej prijavili na pregled.
Dan odprtih vrat zdravnikov je namenjen predvsem ljudem, ki nimajo urejenega osnovnega zdravstvenega zavarovanja in zato nimajo dostopa do javne mreže zdravniških storitev.
Kako do pregleda? Na brezplačen pregled se je potrebno vnaprej prijaviti. To storite na telefonski številki 080 13 44 vsak delovnik od 8. do 16. ure ali po emailu E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina - drugi sklic
ImageZaradi premajhnega števila članov in pooblaščencev, ki so bili prisotni na redni letni skupščini dne 26.1.2014, bo v skladu s Statutom Slovenske muslimanske skupnosti, drugi sklic dne 9.2.2014 ob 10:00 uri na Kotnikovi ul. 5 (prostor št. 33). Dnevni red ostaja nespremenjen (kot je navedeno v vabilu, ki ste ga prejeli po pošti).Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina
ImageV nedeljo, 26. januarja 2014 / 25. rebiul-evvel 1435 bo redna letna skupščina Slovenske muslimanske skupnosti na kateri bo Odbor predstavil poročilo za koledarsko leto 2013. Vsi, ki ste plačali članarino za preteklo leto, boste prejeli vabilo po pošti. Vabljeni v nedeljo ob 10:00 v prostore skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 677
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Slavi Ga sedmero nebes, zemlja in (vse) kar je na njej, ne obstaja nič, kar bi ga ne slavilo, (vendar) vi ne razumete njihovih hvalnic. Zares, On je blag in oprošča. (Kur'an, 17:44)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
Prisotni: 1 gost
//skripta za piskotke