Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Vprašanja za direktorja Košakov
ImageŠkandal v zvezi s odkritjem švedskega laboratorija za prehrano, ki je proizvodu podjetja Košaki TMI odkril DNK svinjskega porekla, je dobro razburkala člane naše skupnosti.
Da bi poskušali razumeti vse informacije, ki so se ob tem pojavile smo 10. maja 2013 na naslov direktorja Košakov, g. Jureta Bojneca poslali nekaj vprašanj. Odgovore si lahko preberete v nadaljevanju.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Piknik
ImageBliža se piknik za člane in prijatelje Slovenske muslimanske skupnosti.
DATUM: 15. junij 2013 / 6. Ša'ban 1434 LOKACIJA: Ribiška družina Straža-Sava, Spodnje Gameljne (karto lahko najdete na povezavi). Na Gameljski cesti bomo pred zavojem namestili balone. GPS koordinate: (N) 46° 06.679' (E) 14° 30.634'
Družili se bomo ob svežih ribah in ostalih dobrotah ter se rekreirali v skupinskih športih, zato s seboj prinesite le dobro voljo in športno obutev. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
Vabilo je namenjeno tudi vašim družinskim članom.
Obvezno potrdite udeležbo na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali GSM 031 825 040. Prijavite se do 12. junija 2013. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Picnic
Image

You can find map of the location here.GPS coordinates: (N) 46° 06.679' (E) 14° 30.634'

Napiši prvi komentar

 
Vabljeni na odprtje razstave Oslo, 20+
Imagev sredo, 12. junija 2013, ob 19. uri v Pokrajinskem muzeju v Kopru (Muzejska galerija).
V okviru razstave bo na ogled tudi fotografska razstava Tu ostanemo, ki so jo pripravili Civilna iniciativa BDS Slovenija, Zavod Nur in Društvo Humanitas. Razstava je bila na ogled v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru Kulturne ambasade Palestine novembra 2012.
Razstava želi prek fotografij, ki prikazujejo življenje v Palestini pred nakbo (v arabskem jeziku»katastrofa«) leta 1948 in po njej, odpreti prostor za palestinsko zgodbo in prikazati spremembe, ki so se Palestincem v tem času zgodile. Ne gre za celosten in analitični zgodovinski prikaz kot tudi ne za natančen oris dogajanja danes. Razstava tvori mozaik preteklih in sodobnih podob, ki dajejo vtis in širijo naše razumevanje ter obzorje. Njihov namen je podati vzvod, da raziskujemo dalje, da stremimo k temu, da bi bolje videli in razumeli.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da bo redno mesečno druženje za moške v nedeljo, 2.6.2013, po opoldanski molitvi ob 13 uri. Dobimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 663
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
Med njegovimi znaki so noč in dan, sonce in luna. Ne klanjajte se niti soncu niti luni! Klanjajte se Bogu, ki vas je ustvaril, ako Njemu služite! (Kur'an, 41:37)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke