Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Ramadan 1434
ImagePrvi dan ramadana in s tem tudi prvi dan posta bo v torek, 9.7.2013. Prva teravija bo tako v ponedeljek ob jacijskem času. Ramadanske vaktije lahko najdete na povezavi. Ramadan Mubarek!

Napiši prvi komentar

 
18 let po genocidu v Srebrenici rane ostajajo odprte
ImageTa četrtek, 11. julija, je 18. obletnica genocida v Srebrenici. Pridružite se nam na javni akciji, kjer se bomo spomnili žrtev Srebrenice in drugih žrtev vojne v BiH, ki še vedno trpijo zaradi posledic mučenja, spolnega nasilja in drugih vojnih zločinov. Oblasti namreč še niso poskrbele za celovito popravo krivic, s katero bi žrtvam vojne priznali osnovne pravice in jim tako omogočili dostojno življenje.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Vprašanja za direktorja Košakov
ImageŠkandal v zvezi s odkritjem švedskega laboratorija za prehrano, ki je proizvodu podjetja Košaki TMI odkril DNK svinjskega porekla, je dobro razburkala člane naše skupnosti.
Da bi poskušali razumeti vse informacije, ki so se ob tem pojavile smo 10. maja 2013 na naslov direktorja Košakov, g. Jureta Bojneca poslali nekaj vprašanj. Odgovore si lahko preberete v nadaljevanju.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Piknik
ImageBliža se piknik za člane in prijatelje Slovenske muslimanske skupnosti.
DATUM: 15. junij 2013 / 6. Ša'ban 1434 LOKACIJA: Ribiška družina Straža-Sava, Spodnje Gameljne (karto lahko najdete na povezavi). Na Gameljski cesti bomo pred zavojem namestili balone. GPS koordinate: (N) 46° 06.679' (E) 14° 30.634'
Družili se bomo ob svežih ribah in ostalih dobrotah ter se rekreirali v skupinskih športih, zato s seboj prinesite le dobro voljo in športno obutev. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
Vabilo je namenjeno tudi vašim družinskim članom.
Obvezno potrdite udeležbo na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali GSM 031 825 040. Prijavite se do 12. junija 2013. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Picnic
Image

You can find map of the location here.GPS coordinates: (N) 46° 06.679' (E) 14° 30.634'

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 664
Anketa
Ali ste kdaj začutili versko diskriminacijo (v Sloveniji) na lastni koži?
 
Kur'an in suna
O, vi, ki verujete! Ko se v petek kliče k molitvi, pohitite, da se spomnite Boga in pustite trgovanje! To je bolje za vas, če veste. Ko pa je molitev končana, pojdite svoja pota, in stremite k božji milosti, in često se spominjajte Boga, mogoče se vam bo dobro godilo! (Kur'an, 62:9-10)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke