Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Vaktija za november
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec november 2012 si lahko prenesete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da bo druženje za moške v nedeljo, 7.10.2012, po opoldanski molitvi. Dobimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za oktober
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec oktober 2012 si lahko prenesete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Muslimani se počutijo, kot bi jim izdirali zdrav zob
ImageKako razumeti izbruh tako intenzivnih sovražnosti zaradi filma, ki sicer ne bi bil niti opažen, kaj šele svetovno znan, smo povprašali muslimanskega duhovnika Osmana Đogića, voditelja Slovenske muslimanske skupnosti, in dr. Primoža Šterbenca, sociologa in politologa. Oba se strinjata, da brez razumevanja politične, kulturne in socialne dimenzije teh sovražnosti ni mogoče zadovoljivo pojasniti silovitosti protestov.

Preberite več na povezavi...

Napiši prvi komentar

 
Izjava MIZKŠ o žalitvah islamske skupnosti in neopravičljivem nasilju
ImageNa Ministrstvu za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, ki je pristojno tudi za odnose z verskimi skupnostmi, z veliko zaskrbljenostjo spremljamo dogajanja v zvezi s filmom, ki ga islamska skupnost v svetu ocenjuje za bogoskrunskega.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 111 - 120 od 661
//skripta za piskotke