Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Letna skupščina - drugi sklic
ImagePrisotni so na drugem sklicu redne letne skupščine, dne 12.2.2012, sprejeli poročilo Odbora za leto 2011 in plan dela v tekočem letu. Poleg tega so se odločili, da povišajo članarino za 50 odstotkov zaradi stabiliziranja prihodkov v obdobju pred nami. Prav tako so se odločili, da podaljšajo mandat trenutni sestavi Odbora za eno leto.
Vsi tisti, ki ste prejeli vabilo za skupščino oz. ste plačali članarino za preteklo leto, vendar se skupščine niste uspeli udeležiti, lahko prevzamete poročilo Odbora v prostorih skupnosti v Ljubljani. Lahko pa se obrnete tudi na mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali mob.: 031 825 040.

Napiši prvi komentar

 
Članarina v letu 2012
ImageSpoštovane člane obveščamo, da so prisotni na redni letni skupščini Slovenske muslimanske skupnosti dne 12.2.2012, sprejeli sklep da bo članarina v tekočem letu znašala 60 EUR za zaposlene in 30 EUR za nezaposlene, študente in upokojence.
Tisti, ki se nahajajo v socialni stiski se lahko s prošnjo obrnejo na Odbor, da jih opraviči plačevanja članarine za tekoče leto.
Razlog povečanja članarine je stabiliziranje letnega proračuna z namenom izboljšanja organizacije v prihodnjem obdobju.

Napiši prvi komentar

 
Arhitektura za »islamski svet«?
ImageTa teden je bil zaključek dolgo pričakovane razstave idejnih predlogov za gradnjo islamskega versko kulturnega središča v Ljubljani. Razprava o tem, ali je primerno, da v glavnem mestu države imamo mošejo je bila ena najdaljših in kontroverznih, ki smo jih doživeli v zadnjih desetletjih. Da pa bi bila končna lokacija praktično v centru Ljubljane, po nekaj neuspelih poskusih na drugih mestih je bilo presenečenje, ki je poskrbelo, da se okrog tega vprašanja, še vedno vrstijo taka in drugačna mnenja.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Odziv na mnenje Varuha glede obrezovanja fantkov
ImageZ obžalovanjem smo prebrali mnenje Varuha človekovih pravic v RS, objavljenem dne 3.2.2012 na spletni strani www.varuh-rs.si pod naslovom »Obrezovanje fantkov iz nemedicinskih razlogov je kršitev otrokovih pravic«.
V njem avtor navaja, da je obrezovanje dečkov, zaradi izključno verskih razlogov, protipraven poseg v otrokovo telo in predstavlja kršitev otrokovih pravic ter ima znake kaznivega ravnanja.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Februarsko druženje za moške prestavljeno
ImageSpoštovane člane obveščamo, da bo februarsko druženje za moške izjemoma prestavljeno na nedeljo 12.2.2012 po opoldanski molitvi. Pred molitvijo in druženjem ste vabljeni tudi na redno letno skupščino, ki se začne ob 10:00 uri, inšAllah.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 141 - 150 od 661
//skripta za piskotke