Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Ibn Hazm o prijateljstvu
ImageNe poskušaj biti prijatelj tistim, ki te zaničujejo. Od tega ne boš dobil ničesar razen prevare in sramote.
Ne zaničuj tistih, ki si prizadevajo biti tvoji prijatelji, to je oblika nepravičnosti in bi pomenilo, da si se zgrešeno odzval na njihovo prijaznost, in to je slabo.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Teden izraelskega apartheida
ImageV okviru projekta "Teden izraelskega apartheida" bodo v Ljubljani med 19. in 25. marcem 2012 organizirani dogodki na temo apartheida, ki ga Izrael izvaja na zasedenih Palestinskih območjih. Prvi dogodek bo danes, 19.3. ob 17:00 uri in sicer premiera filma "Roadmap to Aparheid", kateremu bo sledila razprava z Erikom Valenčičem. Lokacija: Filozofska fakulteta (predavalnica 34).
Več informacij o ostalih dogodkih si lahko preberete v nadaljevanju.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Očistimo Slovenijo 2012
ImageSlovenska muslimanska skupnost se bo pridružila akciji "Očistimo Slovenijo 2012", ki bo v soboto 24. marca 2012. Prosimo vse zainteresirane prostovoljce, da se prijavijo do petka 9.3.2012 na mob. 031 825 040 ali po mailu na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript . Lahko se prijavite tudi pri našemu imamu po petkovi molitvi. Sporočite nam tudi številko majice. Prostovoljci bodo namreč prejeli brezplačne majice.
Podrobne informacije glede akcije bomo objavili naknadno, inšAllah.

Napiši prvi komentar

 
Cenzura za narodov blagor
ImagePotem, ko se je na spletnem portalu bosnjaci.net dne 1.3.2012 pojavil tekst pisatelja Muhameda Mahmutovića pod naslovom "Islamska skupnost - to sem jaz", ki je bil kritičen do tajnika Islamske skupnosti v Sloveniji, g. Nevzeta Porića, je dva dni zatem čudežno izginil, tako kot tudi odziv tajnika pod naslovom "Od hotelirja do književnika".
To seveda ni osamljen primer cenzure "v interesu naroda". Presenetljivo je, da proti takšnemu discipliniranju drugače mislečih nihče ne protestira. Mar to pomeni, da obstaja med muslimani v Sloveniji trenutno konsenz, da je vsaka kritika odgovornih funkcionarjev verskih skupnosti napad na enotnost muslimanov?
Naše - islamsko stališče je, da temu ni tako. Proti takšnemu discipliniranju se borimo že od ustanovitve.
Članek g. Muhameda Mahmutovića si lahko preberete na našem strežniku na naslednji povezavi. Prav tako pozivamo bralce, da nam pošljejo Porićev odgovor na kritiko, ki si prav tako zasluži objavo.

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina - drugi sklic
ImagePrisotni so na drugem sklicu redne letne skupščine, dne 12.2.2012, sprejeli poročilo Odbora za leto 2011 in plan dela v tekočem letu. Poleg tega so se odločili, da povišajo članarino za 50 odstotkov zaradi stabiliziranja prihodkov v obdobju pred nami. Prav tako so se odločili, da podaljšajo mandat trenutni sestavi Odbora za eno leto.
Vsi tisti, ki ste prejeli vabilo za skupščino oz. ste plačali članarino za preteklo leto, vendar se skupščine niste uspeli udeležiti, lahko prevzamete poročilo Odbora v prostorih skupnosti v Ljubljani. Lahko pa se obrnete tudi na mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali mob.: 031 825 040.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 141 - 150 od 664
//skripta za piskotke