Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Odziv na mnenje Varuha glede obrezovanja fantkov
ImageZ obžalovanjem smo prebrali mnenje Varuha človekovih pravic v RS, objavljenem dne 3.2.2012 na spletni strani www.varuh-rs.si pod naslovom »Obrezovanje fantkov iz nemedicinskih razlogov je kršitev otrokovih pravic«.
V njem avtor navaja, da je obrezovanje dečkov, zaradi izključno verskih razlogov, protipraven poseg v otrokovo telo in predstavlja kršitev otrokovih pravic ter ima znake kaznivega ravnanja.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Februarsko druženje za moške prestavljeno
ImageSpoštovane člane obveščamo, da bo februarsko druženje za moške izjemoma prestavljeno na nedeljo 12.2.2012 po opoldanski molitvi. Pred molitvijo in druženjem ste vabljeni tudi na redno letno skupščino, ki se začne ob 10:00 uri, inšAllah.

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane obveščamo, da na redni letni skupščini Slovenske muslimanske skupnosti, ki je bila sklicana 3.2.2012 ob 14:00 uri, ni bilo zadostne udeležbe, zato bo drugi sklic skupščine v nedeljo, 12. februarja 2012 ob 10 uri v prostorih SMS, Kotnikova 5, Ljubljana. V skladu s statutom bo na drugem sklicu odločala navadna večina, zato članom svetujemo, naj se je udeležijo ali podpišejo pooblastilo za zastopanje. Na skupščini se bo med drugim obravnavalo poročilo Odbora za preteklo leto in sestavljalo plan dela in postavo Odbora v prihodnjem letu. Pravico glasovanja na skupščini imajo vsi člani, ki so v letu 2011 plačali članarino. Le-ti so prejeli tudi vabila na prvi sklic po pošti. Drugi sklic bo objavljen izključno na tej spletni strani oz. preko SMS-ov tistim članom, katerih mob. številke se nahajajo v registru. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da bo druženje za moške tudi to prvo nedeljo v mesecu in sicer 1.1.2012 po opoldanski molitvi. Dobimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Še je čas za polovičko
ImageDo konca decembra nam še vedno lahko donirate 0,5% od dohodnine. Izpolnite obrazec in ga pošljete na DURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana ali na naš naslov: Slovenska muslimanska skupnost, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana. Če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju pokličite 031 825 040 ali pošljite mail na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript
Z doniranjem prispevate k delovanju skupnosti, za kar se vam zahvaljujemo! Jazak Allahu hajren (Naj vas Allah nagradi z dobrim).

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 151 - 160 od 667
//skripta za piskotke