Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


E.Leclerc goes halal
ImagePrejeli smo dogovor od predstavnikov podjetja E.Leclerc glede dobave izdelkov halal v njihovi trgovini v Ljubljani:
"Zavedamo se, da je zanimanja za tovrstne izdelke vse večje, vendar pa smo zalogo teh izdelkov prisiljeni prilagoditi dejanski prodaji. Izdelke poskušamo ponujati brez prekinitve, vendar občasno prihaja do izpada dobave kljub posredovanim naročilom.
Trenutno imamo na oddelku pakirane delikatese (samopostrežni hladilniki nasproti mesnice) na voljo pet izdelkov halal (dobava iz Francije), svežega mesa pa kljub naročilu še nikoli nismo prejeli."

Napiši prvi komentar

 
Skupinski iftar
ImageEsselamu alejkum! Cenjene člane in simpatizerje vabimo na džematski iftar, ki bo v soboto, 13.8.2011, v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5 v Ljubljani. Ehlen we sehlen!

Napiši prvi komentar

 
Izlet na Komno
ImageEsselamu alejkum! Vse zainteresirane vabimo na izlet na Komno. Dobimo se jutri, 16.7.2011 ob 8:30 pred mesdžidom na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani. Vsi tisti, ki potrebujete prevoz se lahko javite na mob.: 031 825 040 (Edin).
Pričakujemo oblačno vreme brez padavin pri temperaturi zraka 12 stopinj. Predviden čas hoje je dobri 2 uri (do koče na Komni). Več podatkov o poti si lahko preberete na povezavi .

Napiši prvi komentar

 
Srebrenica - genocid brez konca
ImagePreberite intervju, ki ga je ob obletnici genocida v Srebrenici objavil dnevnik Delo, z Amorjem Mašovićem, predsednikom sveta direktorjev inštituta za pogrešane osebe v Sarajevu in znanemu raziskovalcu množičnih grobišč v Bosni. Na povezavi...

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Vabimo Vas na druženje za moške, ki bo inšAllah v nedeljo, 5. junija 2011, v prostorih mesdžida Slovenske muslimanske skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani. Z družabnimi aktivnostmi bomo začeli takoj po opoldanski molitvi. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 161 - 170 od 664
//skripta za piskotke