Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Vabimo Vas na druženje za moške, ki bo inšAllah v nedeljo, 5. junija 2011, v prostorih mesdžida Slovenske muslimanske skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani. Z družabnimi aktivnostmi bomo začeli takoj po opoldanski molitvi. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Sobotni piknik
ImageEsselamu alejkum! Vabimo vas na piknik, ki bo v soboto 14.5.2011, inšAllah. Lokacija: Iški vindgar, odhod ob 9:00 pred Kotnikovo 5. Vsak naj prinese s seboj malo hrane in pijače. Poudarek je na druženju!. Več informacij: Edin, 031 825-040.

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Vabimo Vas na druženje za moške, ki bo inšAllah v nedeljo, 1. maja 2011 (28. džumade-l-ula 1432), v prostorih mesdžida Slovenske muslimanske skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani. Z družabnimi aktivnostmi bomo začeli takoj po opoldanski molitvi, ki bo ob 13:01. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Chuck Norris vs. Nasrudin hodža
ImagePo številnih šalah o ameriškem igralcu akcijskih filmov, Chucku Norrisu, je tukaj še ena ki to na žalost ni. Na portalu WorldNetDaily.com je Norris, sicer vdan protestant, začel z objavo prvega od predvidenih petih člankov na temo uveljavljanja šeriatskega prava v ZDA. Norris svari Američane pred implementacijo delov islamskega prava v pravni sistem in straši pred sekanjem rok in kamenjanjem.
Morda je prišel čas, da se Chuck Norris v šalah sreča z Nasrudin hodžo.

Preberi članek na WorldNetDaily.com

Napiši prvi komentar

 
dr. Primož Šterbenc v Cankarjevem domu
ImageV petek, 15.4.2011, bo v sklopu Festivala literature sveta - Fabula 2011, v Cankarjevem domu ob 19:00 uri pogovor na temo "Islam danes, med preteklostjo in prihodnostjo". Gostje večera bodo: dr. Primož Šterbenc, Ana Frank in Sami al-Dhagistani.
Brezplačne vstopnice si lahko zagotovite v podhodu Maximarketa.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 161 - 170 od 661
//skripta za piskotke