Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Vabimo Vas na druženje za moške, ki bo inšAllah v nedeljo, 6. marca 2011 (1. rabiu-l-ahir 1432), v prostorih mesdžida Slovenske muslimanske skupnosti na Kotnikovi 5 v Ljubljani. Z družabnimi aktivnostmi bomo začeli takoj po opoldanski molitvi, ki bo ob 12:15.
Zamišljeno je, da druženja postanejo redna in sicer vsako prvo nedeljo v mesecu po opoldanski molitvi. 

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina - 2. sklic
ImageSpoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da je bila v nedeljo, 6. februarja 2011 v mesdžidu na Kotnikovi ul. 5, organizirana letna skupščina SMS. Šlo je za drugi sklic, saj se je na prvem dne 23. januarja 2011, zbralo premajhno število članov in pooblaščencev.
Skupščina je sprejela poročilo Odbora za leto 2010, ki vključuje tudi finančno poročilo in plan dela za leto 2011. Dosedanjemu sestavu Odbora je potrjen mandat do naslednje skupščine, dogovorjen pa je tudi urnik druženja za moške in sicer vsako prvo nedeljo v mesecu po opoldanski molitvi.

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina
ImageEsselamu alejkum! Obveščamo vas, da bo inšAllah, v nedeljo 23.1.2011 (19. safera 1432) redna letna skupščina Slovenske muslimanske skupnosti. Kot je to že ustaljena praksa bo Odbor predal poročilo o delu v preteklem obdobju, finančno poročilo in plan dela za prihodnje obdobje.
Vabilo so prejeli vsi tisti, ki so plačali članarino za leto 2010, seveda pa so vabljeni tudi ostali vendar na skupščini skladno s Statutom nimajo glasovalne pravice. Poleg obravnavanja poročil bo izbrana tudi nova sestava članov odbora. V primeru, da ne bo kvoruma, bo dogodek prestavljen za 14 dni.
Če se skupščine ne morete udeležiti, vas prosimo da za zastopanje pooblastite nekoga od članov. Pooblastilo se nahaja na drugi strani vabila.
Skupščina se bo pričela ob 10:00 uri in sicer v prostorih na Kotnikovi 5 v Ljubljani. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Diskriminacija na trgu dela
ImageElvina Babajić je v diplomski nalogi, ki nosi naslov "Diskriminacija muslimanov na trgu dela" ugotovila, da so muslimani v Sloveniji zaradi svoje verske pripadnosti diskriminirani na trgu delovne sile.
Predlagamo, da si diplomsko nalogo preberete v celoti na tej povezavi...

Napiši prvi komentar

 
Brezplačni tečaji slovenskega jezika
ImageMinistrastvo za notranje zadeve obvešča vse zainteresirane, da je s 1.1.2011 začela veljati nova Uredba o integraciji tujcev, ki razširja pravice upravičencev do brezplačnih tečajev slovenskega jezika, ter seznanjanja s slovensko kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo.
Vsi zainteresirani si lahko podrobnosti o tem preberete na tej povezavi.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 171 - 180 od 664
//skripta za piskotke