Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Zbiranje prispevkov za otroke iz Gaze
ImageTretja skupina otrok iz Gaze, se trenutno nahaja v rehabilitacijskem centru Soča v Ljubljani. Tako kot za prejšnjo skupino, tudi tokrat zbiramo prispevke s katerimi jih nameravamo obdariti z šolskimi potrebščinami.
Vsi, ki to želite lahko donacijo nakažete na TR: 03160-1000545467 s pripisom "Za otroke iz Gaze". Prispevke zbiramo do 15. julija 2010.

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za julij
ImageVaktijo (urnik molitev) za julij 2010 si lahko prenesete na povezavi. Če ne bivate v Ljubljani, upoštevajte časovne razlike, ki so navedene v spodnjem delu.
Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Z bombo proti Ajatovici
ImageV mestu Bugojno (BiH) je v nedeljo, 27.6.2010 prišlo do bombnega napada na policijsko postajo v katerem je umrl eden policist, pet jih je ranjenih. Preiskovalci predvidevajo, da napadalec pripada skrajnim muslimanskim skupinam, ki so na ta način izrazili svoje nestrinjanje z bošnjaško versko prireditvijo "Ajatovica", ki po njihovem mnenju ni v skladu z islamom. Upravičeno se lahko vprašamo kako je možno, da je umor nedolžnega policista, (ter poškodovanje petih njegovih kolegov, materialna škoda in politična škoda, ki jo bodo v prvi vrsti čutili bosanski muslimani), v skladu z islamom. Tragični dogodek je tudi dobra priložnost, da se v BiH takšno škodljivo razmišljanje postavi v pravo luč. (E.K.)

Vir: Delo

Napiši prvi komentar

 
Zukorlić zahteva 100 milijonov € odškodnine
ImageV Srbiji se je vnel spor med uredništvom časopisa Blic in muftijem Islamske skupnosti v Srbiji Muamerjem Zukorlićem, zaradi objave fotomontaže na kateri je njegova fotografija v oblačilu pravnoslavnega duhovnika in v družbi papeža s pripisom: "Večji papež od papeža!". Zukorlić je pozval na bojkot omenjenega časopisa in napovedal tožbo z odškodninskim zahtevkom v znesku 100 milijonov evrov.

Več na povezavi: Dnevnik

Napiši prvi komentar

 
Najbolje je da so vsi tiho
ImagePredsednik stranke SDP v Srebrenici, Hakija Meholjić, je na seji organizacijskega odbora za komemoracijo obletnice genocida v Srebrenici, predlagal naj se letos komemoracija ne zlorablja v politične namene s političnimi govori, ki služijo izključno samopromociji govorcev."Nihče nima pravico do govora, ker ko govorimo o Srebrenici, ni nedolžnih, zato je najbolje da so vsi tiho. Jaz sem preživel vojno v Srebrenici in vem, da nam nihče ni želel pomagati."

Preberi več...

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 191 - 200 od 667
//skripta za piskotke