Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Tariq Ramadan o muslimanih za Zahodu


2. del
3. del

Napiši prvi komentar

 
Ob tragičnih dogodkih v Rusiji
ImageOdbor European Muslim Union (EMU), ki združuje kar nekaj muslimanskih organizacij v Evropi, je ob tragičnih dogodkih v ruski prestolnici, izdal obvestilo za javnost v katerem je obsodil teroristične napade v Rusiji in izrazil sožalje prebivalcem Moskve in vsem Rusom. Ob tem je povdaril, da islamsko pravo obsoja nepravične, ostudne zločine kot tudi druge oblike ubijanja civilistov, zato se takšnim dejanjem ne morejo pripisovati verski vzroki.

Preberi več...

Napiši prvi komentar

 
Temu se reče iznajdljivost...

Napiši prvi komentar

 
Podpora delavcem kočevske Prenove
ImageV preteklem tednu je imam Slovenske muslimanske skupnosti, Osman Đogić obiskal delavce kočevskega podjetja Prenova, ki so protestirali pred Ministrstvom za delo in jim izrazil podporo.
V četrtek so izčrpani delavci gladovno stavko prekinili, na Ministrstvu so jim obljubili pomoč v razreševanju osebne stiske v okviru zakonodaje, brezplačno pravno pomoč pa bi jim med drugim ponudilo tudi nekaj znanih odvetniških imen, med drugimi Franci Matoz in Aleksander Čeferin.

Vir: Dnevnik

Napiši prvi komentar

 
Izpolnjene zahteve 33. člena ZVS
ImageVčeraj, 24. februarja (11. rabiu-l-evvel) je imam Osman Đogić v prostorih Urada za verske skupnosti predal dokumentacijo Slovenske muslimanske skupnosti za izpolnitev pogojev, ki jih zahteva 33. člen Zakona o verskih skupnostih. Obenem se je srečal s predsednikom urada g. Alešem Guličem.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 191 - 200 od 661
//skripta za piskotke