Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Zukorlić zahteva 100 milijonov € odškodnine
ImageV Srbiji se je vnel spor med uredništvom časopisa Blic in muftijem Islamske skupnosti v Srbiji Muamerjem Zukorlićem, zaradi objave fotomontaže na kateri je njegova fotografija v oblačilu pravnoslavnega duhovnika in v družbi papeža s pripisom: "Večji papež od papeža!". Zukorlić je pozval na bojkot omenjenega časopisa in napovedal tožbo z odškodninskim zahtevkom v znesku 100 milijonov evrov.

Več na povezavi: Dnevnik

Napiši prvi komentar

 
Najbolje je da so vsi tiho
ImagePredsednik stranke SDP v Srebrenici, Hakija Meholjić, je na seji organizacijskega odbora za komemoracijo obletnice genocida v Srebrenici, predlagal naj se letos komemoracija ne zlorablja v politične namene s političnimi govori, ki služijo izključno samopromociji govorcev."Nihče nima pravico do govora, ker ko govorimo o Srebrenici, ni nedolžnih, zato je najbolje da so vsi tiho. Jaz sem preživel vojno v Srebrenici in vem, da nam nihče ni želel pomagati."

Preberi več...

Napiši prvi komentar

 
Mladina: Odkrivanje tančic
ImageBelgijski parlament je s presenetljivo enotnostjo izglasoval zakon, ki bo, ko ga bo po vseh pričakovanjih podprl še senat, ženskam prepovedal javno nošenje islamskega oblačila, ki prekriva vse telo in obraz. Muslimanke se tako ne bodo smele pojaviti na ulicah ali kjerkoli drugje v javnosti, oblečene v burko (popolnoma zakrit obraz) oziroma nikab (oči ostajajo odkrite). Izjema bi bila lahko dovoljena ob »nekaterih festivalih«, pri čemer imajo belgijski zakonodajalci najbrž v mislih maškarade, ker festivali burk pač ne obstajajo. Za zdaj predvidena kazen za kršiteljice bo plačilo globe od 15 do 25 evrov oziroma sedem dni zapora.

Preberi več na povezavi...

Napiši prvi komentar

 
Peticija za umik SV iz Afganistana
ImageUredništvo "Katedre", študentske revije, ki na kritičen način obravnava družbeno problematiko, je na svoji spletni strani objavilo peticijo za umik pripadnikov Slovenske vojske iz Afganistana. V njej so predstavili argumente zaradi katerih zahtevajo od Slovenske vlade, da sprejme sklep o umiku SV iz Afganistana, privarčevana sredstva nameni za družbeno koristne projekte v Afganistanu in Sloveniji in si prizadeva za mirno reševanje sporov v svetu skladno z ustanovno listino OZN in mednarodnim pravom.

Priporočamo branje na tej povezavi .

Napiši prvi komentar

 
Tariq Ramadan o muslimanih za Zahodu


2. del
3. del

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 191 - 200 od 664
//skripta za piskotke