Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Zaprta novinarka Al Jazeere
ImageKairo | 3.4.2007 | Egiptovsko sodišče je obsodilo novinarko informativne mreže Al Jazeera na šest mesecev zapora zaradi snemanja dokumentarnih filmov, ki prikazujejo policijsko torturo in mučenje zapornikov. Huwajda Taha, trenutno zaposlena na katarskem satelitskem kanalu je obsojena za "nanašanje škode egiptovskem nacionalnem interesu" in planiranje oddajanja "lažnih" posnetkov.
Organizacije, ki se borijo za človekove pravice, so obtožile sodišče kršenja mednarodno priznanih pravičnih sodnih procesov in Egipt zaradi teroriziranja medijev.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Parcela, kjer naj bi bila džamija, še ni pripravljena za prodajo
ImageSoglasje o novi lokaciji za gradnjo islamskega kulturnega centra (IKC) sta vodstvi ljubljanske mestne občine in islamske skupnosti v Sloveniji dosegli že decembra lani.
Mikrolokacijo za gradnjo džamije na območju ob Parmovi, kjer je zdaj parkirišče, bo MOL določila z občinskim podrobnim prostorskim načrtom, a verjetno še ne letos.

Povezava

Napiši prvi komentar

 
Dženaza namaz: Redžo Karajić
ImageNa boljši svet se je preselil Redžo Karajić. Dženaza namaz bo v četrtek, 3. maja 2007 (15. Rebiu-l-ahir 1428) ob 15:00 uri na pokopališču Žale 4. Do takrat bo ležal v Vežici 5.

"Mi smo Allahovi in mi se bomo Njemu vrnili." (Kur'an, 2:156)

Napiši prvi komentar

 
Janković: Maja bomo podpisali predpogodbo
ImageŽupan Ljubljane, Zoran Janković, je v intervjuju za Mladino (16/2007) na vprašanje kdaj bo zgrajena džamija odgovoril: "Kdaj bo zgrajena, vam ne znam povedati. Maja bomo podpisali predpogodbo za zemljo z muslimansko skupnostjo. Potem pa je vse odvisno od njih, kdaj bodo imeli denar. Mi jim bomo zagotovili namembnost lokacije. Ta predmet prodaje bomo dali v obravnavo na sejo mestnega sveta in mislim, da bo velika večina za. S tem bo za nas stvar končana."

Napiši prvi komentar

 
Blewitt: Karadžić in Mladić ne bosta nikoli aretirana
ImageSarajevo, 25. aprila (STA) - Nekdanji namestnik glavne tožilke Mednarodnega sodišča za vojne zločine na območju nekdanje Jugoslavije Graham Blewitt je v pogovoru za sarajevski časnik Dnevni avaz izrazil prepričanje, da haaška obtoženca Radovan Karadžić in Ratko Mladić ne bosta nikoli aretirana, hkrati pa je svojo bivšo šefico Carlo Del Ponte obtožil "neprofesionalnosti in politizacije", zlasti v procesu proti Slobodanu Miloševiću, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 Naprej > Konec >>

Rezultati 621 - 630 od 663
//skripta za piskotke