Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Picnic
Image

You can find map of the location here.GPS coordinates: (N) 46° 06.679' (E) 14° 30.634'

Napiši prvi komentar

 
Vabljeni na odprtje razstave Oslo, 20+
Imagev sredo, 12. junija 2013, ob 19. uri v Pokrajinskem muzeju v Kopru (Muzejska galerija).
V okviru razstave bo na ogled tudi fotografska razstava Tu ostanemo, ki so jo pripravili Civilna iniciativa BDS Slovenija, Zavod Nur in Društvo Humanitas. Razstava je bila na ogled v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru Kulturne ambasade Palestine novembra 2012.
Razstava želi prek fotografij, ki prikazujejo življenje v Palestini pred nakbo (v arabskem jeziku»katastrofa«) leta 1948 in po njej, odpreti prostor za palestinsko zgodbo in prikazati spremembe, ki so se Palestincem v tem času zgodile. Ne gre za celosten in analitični zgodovinski prikaz kot tudi ne za natančen oris dogajanja danes. Razstava tvori mozaik preteklih in sodobnih podob, ki dajejo vtis in širijo naše razumevanje ter obzorje. Njihov namen je podati vzvod, da raziskujemo dalje, da stremimo k temu, da bi bolje videli in razumeli.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Druženje za moške
ImageEsselamu alejkum! Spoštovane člane in simpatizerje obveščamo, da bo redno mesečno druženje za moške v nedeljo, 2.6.2013, po opoldanski molitvi ob 13 uri. Dobimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Druženje za ženske
ImageObveščamo vse zainteresirane, da bo druženje za ženske v četrtek, 30.5.2013 / 20. redžeb 1434 ob 18:00 uri inšAllah. Vidimo se v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Kotnikova 5.Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Palestinski zaporniki in zapor Palestine
ImageBDS Slovenija vabi na okroglo mizo na kateri bodo spregovorili: Igor Pogačar, nekdanji predstavnik RS v Palestini, Peter Toš, nekdanji veleposlanik RS v Izraelu, Hani Al Malihi, aktivist iz Palestine in Boštjan Videmšek, novinar Dela (tbc). Razpravo bo povezovala novinarka Kristina Božič. Dogodek bo potekal v sredo, 17. aprila 2013 ob 18.00 v kavarni SEM (Metelkova 2) v Ljubljani.
Ob tem so pripravili tudi gradivo pod naslovom "Administrativni pripor " in "Sokrivda podjetij v izraelskem sistemu administrativnih priporov ".

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 91 - 100 od 661
//skripta za piskotke