Domov arrow Kontakti
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

Kontakti
Osman Đogić Natisni
Imam

Tel. št.: ++ 386 31 611 787
FAX: ++ 386 31 611 787

Podrobnosti: Končal je petletno Gazi Husrev-begovo medreso z odličnim uspehom v vseh razredih. V šolskem letu 1982/83 je bil urednik šolskega glasila “Zemzem”.
Po medresi je delal kot imam v džematih Škrobučani in Ščipe, medžlis Prozor in ob delu končal Fakulteto islamskih ved. Zaključni izpit je opravil z največjo oceno pred prof. doc. Ismetom Kasumovićem, rahmetullahi alejhi.
V času od ramazana 1992. do aprila 2000. je bil v Avstraliji, kjer je intenzivno študiral angleški in bosanski jezik in dosegel profesionalno akreditacijo (ki se izdaje kot ekvivalentna kvalifikacija diplomantom fakultete angleškega jezika) in delal kot profesionalni prevajalec za največji prevajalski servis na svetu TIS (Translating and Interpreting Service). V Avstraliji je končal prvi del postdiplomskega programa in dobil diplomo.
Objavljal je dela skoraj v vseh glasilih Islamske skupnostjo: Zemzemu, Preporodu, Islamski misli, Takvimu. Dobil je nagrado Preporoda za najuspešnejšo zgodbo na natečaju, ki je bil objavljen leta 1989.

Contact
 

Pošlji sporočilo prejemniku:
Kur'an in suna

O ljudje! Vi ste tisti, ki ste odvisni od Boga! Bog je samozadosten in hvale vreden. (Kur'an, 35:15)
 
Ramadanski post
//skripta za piskotke