Domov arrow Vprašanja arrow Ali imamo zakonske svetovalce?
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Ali imamo zakonske svetovalce? Natisni E-pošta

Vprašanje:
Zanima me, če imamo v muslimanski skupnosti zakonske svetovalce ali pa nekoga, ki bi se znal pogovoriti oz. svetovati zakoncem o težavah v zakonu?
Mislim seveda na nekoga, ki je specializiran za tako svetovanje (npr. zakonski terapevt), in ki ima hkrati tudi ustrezno znanje o islamu?

Odgovor:
Imam je po naravi dela tudi zakonski svetovalec. Obrnete se lahko na našega imama, Osman ef. Đogića ( E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ), ki je obravnaval podobne primere še, ko je služboval v Avstraliji. Tam se je tudi dodatno strokovno izpopolnjeval na seminarjih o tehniki medijacije pri kateri je izjemno pomembna zaupnost, zaščita zasebnosti in profesionalnost.
Svetovalni tim se bo, z Allahovo voljo, v bodočnosti razširil pod pogojem, da se prijavijo strokovno usposobljeni prostovoljci, ki bi izpolnjevali stroge zahteve glede zaupnosti.
Pripravljamo tudi poseben kotiček na naši spletni strani, ki bi bil namenjen sklepanju zakonov v skladu z islamom in posredovanju v primeru zakonskih težav.

Glede na to, da islam sicer dovoljuje razvezo, vendar šele ko so vse metode reševanja zakonskih težav izčrpane, iskreno svetujemo, da se obrnete na pomoč.
  Napiši prvi komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo komentarje.
Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Nazaj   Naprej >
//skripta za piskotke