Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Zbiramo prijave za džumo
ImageObveščamo vas, da je zaradi vladnih ukrepov v zvezi s širjenjem COVID-19, od 23.04.2021 do preklica opravljanje džuma molitve omejeno na 9 vernikov + imam.  V ta namen smo uvedli 3 termine na katere se je obvezno potrebno prijaviti: Prva skupina ob 13:10, druga skupina ob 13:35, tretja skupina ob 13:45.
Prosimo, pošljite pisne prijave na naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript najkasneje do petka do 9 ure. Molitve se lahko udeležite šele, ko je vaša prijava potrjena. Prosimo, da pridete na molitev pravočasno in se držite ukrepov. Ravnamo odgovorno - če imamo katerega od simptomov ostanemo doma.

Napiši prvi komentar

 
Prvi dan ramadana
ImageObveščamo vas, da bo prvi dan ramadanskega posta v torek, 13. 4. 2021 (1. ramadan 1442). Ramadansko vaktijo (koledar) lahko prenesete na povezavi. Tudi letos bodo ramadanske aktivnosti skupnosti odvisne od vladnih ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije koronavirusa. Prosimo, spremljajte to spletno stran kjer bomo objavili obvestilo o morebitnem ponovnem odprtju naših prostorov na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani. Ramadan mubarek!

Napiši prvi komentar

 
Izjava za javnost Mirovnega inštituta, 8.4.2021
ImagePravica do gibanja je temeljna človekova pravica, opredeljena v 13. členu Splošne deklaracije človekovih pravic, ki določa, da ima vsakdo pravico do svobodnega gibanja in prebivanja znotraj meja določene države, ter da ima vsakdo pravico zapustiti vsako državo, tudi svojo, in se v njo vrniti. Svoboda gibanja predstavlja temelj pravnega reda Evropske unije (2. člen Lizbonske pogodbe) in jo zagotavlja tudi Ustava RS v 32. členu. Svobodo gibanja se lahko v določenih primerih omeji z zakonom, vendar mora biti takšen ukrep sorazmeren.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Džuma namaz do nadaljnega odpade
Zaradi vladnih ukrepov v zvezi s širjenjem koronavirusa, do nadaljnega odpovedujemo petkovo molitev. Vernike prosimo naj opravijo opoldansko molitev doma.
Ukrep velja do preklica. Prosimo, spremljajte obvestila na tej spletni strani. Tisti, ki ste prijavljeni na novice glede tega boste prejeli obvestilo po e-pošti.

Napiši prvi komentar

 
Džuma namaz: Obvezna registracija
ImageObveščamo vas, da je zaradi vladnih ukrepov v zvezi s širjenjem COVID-19, do nadaljnjega opravljanje džuma molitve omejeno na 9 vernikov + imam.  V ta namen smo uvedli 3 termine na katere se je obvezno potrebno prijaviti: Prva skupina ob 12:20, Druga skupina ob 12:45, Tretja skupina ob 12:55.
Prosimo, pošljite pisne prijave na naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript najkasneje do petka do 9 ure. Molitve se lahko udeležite šele, ko je vaša prijava potrjena. Prosimo, da pridete na molitev pravočasno!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 11 - 20 od 682
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Verujte v Boga in Njegovega Poslanca in darujte od tistega, kar vam On kot naslednikom (postavlja na razpolago), tiste izmed vas, ki verujejo in razdajajo, čaka velika nagrada. (Kur'an, 57:7)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke