Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Zaključki skupščine
ImageS skupnimi močmi (in s pomočjo pooblastil) nam je uspelo zagotoviti kvorum za letno skupščino, ki je bila v nedeljo, 14.2.2016. Sprejli smo poročilo Odbora za leto 2015, pregledali finančno poročilo, dopolnili plan dela za 2016 in potrdili enako sestavo Odbora.
Po tem dogodku je sledil še eden - še bolj prijeten. Namreč, med svoje vrste smo sprejeli novega iskalca resnice. Po tem dogodku je sledil še eden - prav tako prijeten. Pogostitev in druženje.

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina
Člani, ki ste poravnali članarino za leto 2015, ste v vaše nabiralnike že prejeli vabila za letno skupščino SMS, ki bo v nedeljo, 14.2.2016 ob 11:00 na Kotnkovi 5 v Ljubljani. Predlagani dnevni red: Potrditev zapisnika z zadnje skupščine, Poročilo Odbora za leto 2015, Plan dela za leto 2016, Volitve članov Odbora, Razno.
Na drugi strani vabila se nahaja pooblastilo, s katerim lahko pooblastite drugega člana, da vas na skupščini zastopa. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za februar
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec februar 2016 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Opoldanske molitve v džematu so vsak dan ob 13:30. Ikindija in akšam ob času po razporedu. Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript . Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Vprašanja novinarja Reporterja
ImageV nadaljevanju si lahko preberete vprašanja novinarja revije Reporter, g. Nenada Glücksa, ki pripravlja prispevek o pojavih radikalizacije muslimanov v Sloveniji in naše odgovore.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Burka je zaščitni znak islama
ImagePovezava na intervju z imamom Osmanom Đogićem v časopisu "Dobro jutro" iz leta 2010, ko so bile burke deležne medijske pozornosti.

 

 

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 51 - 60 od 682
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Ali človek ne pomisli na to, da Smo ga ustvarili, medtem ko prej ni bil nič? (Kur'an, 19:67)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke