Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Boj za praznike na ustavnem sodišču
ImageAlmir Talić se je na ustavno sodišče obrnil kot pripadnik islamske verske skupnosti, ki ga, kot trdi v pobudi, veljavni zakon o praznikih in dela prostih dnevih diskriminira, ker »določa le krščanske praznike za dela proste dneve, in to kljub raznoliki demografiji prebivalcev Slovenije in številnim registriranim verskim skupnostim«. S tem veljavna ureditev ne zapostavlja samo muslimanov, ampak je »diskriminatorna tudi do preostalih verskih skupnosti in ateistov,« dodaja Talić. Za kaj gre? Več na povezavi...

Napiši prvi komentar

 
Letna skupščina SMS
ImageDrugi sklic redne letne skupščine Slovenske muslimanske skupnosti bo v nedeljo, 15.2.2015 / 25. rebiu-l-ahir 1436, ob 10:00 uri na Kotnikovi 5 v Ljubljani.
Ker na današnjem (8.2.2015) prvem sklicu ni bilo kvoruma, za drugi sklic po statutu velja, da je skupščina sklepčna saj kvorum tvorijo prisotni člani in pooblaščenci.
Na letni skupščini Odbor vsako leto predloži poročilo o delu v preteklem letu, finančno poročilo in plan dela za prihodnje obdobje.
Za normalno delovanje skupnosti je pomembno, da se člani udeležijo skupščine v čim večjem številu. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Druženje za moške
ImageV nedeljo, 1. februarja 2015 bo redno mesečno druženje za moške z začetkom po opoldanski molitvi ob 13:30, inšAllah. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
0,5 od dohodnine

Napiši prvi komentar

 
"Ne v mojem imenu"
ImageV sredo, 23.7.2014, vas ob 15. uri Gibanje za pravice Palestincev in Zavod Nur vabita pred sedež Evropske unije (Breg 14, Ljubljana) na  protest »Ne v mojem imenu«.
Namen protesta je izraziti nesoglasje z nedoslednostjo in neskladnostjo EU politike, ki po eni strani obsoja izraelsko kršenje mednarodnega prava, po drugi pa z Izraelom goji tesne gospodarske odnose.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 61 - 70 od 679
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Slavi Ga sedmero nebes, zemlja in (vse) kar je na njej, ne obstaja nič, kar bi ga ne slavilo, (vendar) vi ne razumete njihovih hvalnic. Zares, On je blag in oprošča. (Kur'an, 17:44)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke