Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Pismo o nameri za izgradnjo džamije podpisano
Novica včerajšnjega dne je podpisovanje predpogodbe med Mestno občino Ljubljana in Islamsko skupnostjo v Sloveniji o gradnji džamije. Posnetek ekipe s spletne strani www.vest.si si lahko ogledate spodaj.

Napiši prvi komentar

 
Šest tisoč evrov za izselitev štiričlanske družine
ImageFrancija bo denarno nagrajevala priseljence, ki se bodo vrnili v svojo domovino, še posebno to velja za Afričane. "Družini z dvema otrokoma bomo plačali šest tisoč evrov, da se vrnejo tja, odkoder so prišli," je po poročanju BBC dejal novi minister za priseljence Brice Hortefeux. Že v preteklih dveh letih so s podobnim projektom spodbudili izselitev tri tisoč družin.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Herald Tribune: Muslimani bolj asimilirani v ZDA kot v Evropi
ImageRaziskava javnega mnenja na osnovi reprezentativnega vzorca 1050-tih posameznikov je pokazala, da so muslimani v Ameriki bolj asimilirani od tistih v Zahodni Evropi. Razlike so se pokazale na vprašanjih razumevanja lastne identitete, palestinskega konflikta, odnosa do ekstremizma itd. Zanimivo je, da je raziskava pokazala večjo asimilacijo starejših muslimanov v ZDA. Mlajši (do 30 let) se še vedno vidijo na prvem mestu kot muslimani in šele nato kot Američani.

Povezava

Napiši prvi komentar

 
Donacije: 10 milijard dolarjev za izobraževanje
ImageDubajski šejk Mohamed bin Rašid al Maktum je na Svetovnem gospodarskem forumu v Jordaniji napovedal, da bo za vzpostavitev posebne izobraževalne ustanove na Bližnjem vzhodu namenil 10 milijard dolarjev. Gre za eno najbolj radodarnih dobrodelnih donacij v zgodovini in doslej največjo regionalno pobudo za dvig izobraženosti v arabskem svetu, s katero naj bi tudi v tej regiji vzpostavili družbo znanja.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Akcija Amnesty International Slovenije
ImagePozovite BiH naj si prizadeva za izpustitev t.i. Alžirske grupe iz Guantánama in prepreči nadaljnje kršenje človekovih pravic.
Mustafa Ait Idir, Bensayah Belkacem, Hadj Boudellaa, Saber Lahmer, Boumediene Lakhdar in Mohamed Nachle, vsi rojeni v Alžiriji, so v devetdesetih prišli v BiH in si tam ustvarili družine. Pet jih je dobilo državljansko Bosne in Hecegovine, eden pa pravico do stalnega prebivališča.
Leta 2001 so bili aretirani zaradi suma načrtovanja napada na ameriško in britansko ambasado v Sarajevu.

Preberite več...

Komentarji (1)

 
<< Začni < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Naprej > Konec >>

Rezultati 631 - 640 od 682
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Ali človek ne pomisli na to, da Smo ga ustvarili, medtem ko prej ni bil nič? (Kur'an, 19:67)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke