Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Ravnatelji bodo odločali o feredžah
ImageDelo | London - V Veliki Britaniji bodo lahko ravnatelji šol učencem odslej prepovedali nošenje feredž ali drugih verskih oblačil, če bodo ocenili, da ovirajo proces učenja ali ogrožajo varnost učencev. To določajo nova navodila o šolskih uniformah, ki naj bi jih danes objavila britanska vlada.
Tiskovni predstavnik ministrstva za izobraževanje je ob tem pojasnil, da navodila ne pomenijo uvedbe splošne prepovedi nošenja vseh oblik verskih simbolov ali oblačil v šolah, ampak je odločitev prepuščena vodstvu šol. Navodila bodo sicer veljala tako za javno šolstvo kot tudi verske šole.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Predavanje za ženske: Namaz 2. del
ImageVabimo Vas na predavanje za ženske, ki bo v petek 15.3.2007 / 26. safer 1428 v prostorih Slovenske muslimanske skupnosti, Tržaška cesta 479, Brezovica pri Ljubljani (avtocestni izhod Brezovica, smer Vrhnika, 200m od bencinske črpalke "Logo") .
Nadaljevali bomo pogovor o vlogi molitve v naših življenjih. Pripeljite vaše hčerke, mame in sestre.

Napiši prvi komentar

 
Obisk Iranskega zunanjega ministra

ImagePredsednik republike dr. Janez Drnovšek je včeraj, 14. marca 2006,  sprejel iranskega zunanjega ministra Manouchehrja Mottakija. Osrednja tema pogovora so bili napori Irana in mednarodne skupnosti, da bi dosegli sporazumno rešitev za iranski nuklearni program, s čimer bi zagotovili stabilnost in mir - ne samo v Iranu, ampak v celotni regiji.

Preberite več...

Napiši prvi komentar

 
Avstralski muslimani formirajo stranko
ImageAvstralski mufti, Taj al-Din al-Hilali je napovedal ustanovitev islamske politične stranke, ki bi muslimanom v tej državi zagotovila primerno politično zastopanje.
Hilali je že ustanovil politični komite muslimanskih skupnosti, tako da je ustanovitev politične stranke do konca leta 2007 naslednji logičen korak. Mufti je dejal, da bo stranka odprta tudi za nemuslimane in se ne bo imenovala »Muslimanska stranka«. Ideja ustanoviteljev je promoviranje vrednot kot so iskrenost, dostojanstvo in enakopravnost. (AAP)

Napiši prvi komentar

 
Visoko izobražene, toda nezaposlene

JEDDAH | 10. marec 2007
Ženske v Saudski Arabiji so (sodeč po besedah saudskega predstavnika v ZN) lastnice 21 odstotkov vseh zasebnih investicij. Med diplomanti je 56,5 odstotkov žensk, med doktorji znanosti pa 40% pripadnic nežnejšega spola. Zanimiv je tudi podatek, da je po uradnih podatkih le 5.5% od 4.7 milionov žensk v tej državi dejansko zaposlenih.

Preberi več...

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Naprej > Konec >>

Rezultati 661 - 670 od 682
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
"Dobro, ki te doleti, je od Boga, zlo ki te doleti, je od tebe (samega)." (Kur'an, 4:79)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke