Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Pomoč Bosni in Srbiji
ImageV zadnjih dnevih smo prejeli kar nekaj vprašanj glede zbiranja humanitarne pomoči potrebnim zaradi katastrofalnih poplav v Srbiji in Bosni.Vsem, ki želijo pomagati svetujemo, naj pokličejo območne enote Karitasa in Rdečega križa Slovenije, se pozanimajo kateri artikli so trenutno najbolj potrebni in jih dostavijo na njihova zbirališča. Za naravne nesreče takšnih razsežnosti je poleg logistike in diplomatskih povezav potrebno tudi znanje in ustrezna organizacija humanitarnega dela. 

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za maj
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec maj 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Teden izraelskega apartheida
ImagePred nami je Teden izraelskega apartheida, mednarodni dogodek, v okviru katerega se vsako leto odvija sklop dogodkov v mestih in univerzah po vsem svetu. V sklopu letošnjega dogodka se bo v Sloveniji, na Fakulteti za družbene vede, odvijala razstava, okrogla miza in ogled filma. Projekt je namenjen ozaveščanju javnosti o sistemu apartheida, ki ga Izrael izvaja na zasedenih palestinskih ozemljih, ter iskanju učinkovitih sredstev, s katerimi bi bilo mogoče pritisniti na izraelsko vlado in izzvati spremembe v njihovi politiki ločevanja ter vojnih zločinov.

Napiši prvi komentar

Preberi več...
 
Druženje za moške
ImageV nedeljo, 2. marca 2014 /  1. džumade-l-ula 1435, bo redno mesečno druženje za moške z začetkom po opoldanski molitvi okoli 12:00, inšAllah. Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Brezplačni zdravniški pregledi
ImageV soboto, 15. marca, bodo številne ordinacije po vsej Sloveniji med 9. in 12. uro odprle svoja vrata. Zdravniki družinske medicine in drugih strok ter zobozdravniki bodo ta dan ponudili brezplačne preglede brez napotnice ljudem, ki se bodo vnaprej prijavili na pregled.
Dan odprtih vrat zdravnikov je namenjen predvsem ljudem, ki nimajo urejenega osnovnega zdravstvenega zavarovanja in zato nimajo dostopa do javne mreže zdravniških storitev.
Kako do pregleda? Na brezplačen pregled se je potrebno vnaprej prijaviti. To storite na telefonski številki 080 13 44 vsak delovnik od 8. do 16. ure ali po emailu E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 679
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Ko se razkolje nebo, ko se raztrosijo zvezde, ko se morja izlijejo eno v drugo in ko bodo grobovi izpraznjeni, (takrat) zve duša, kaj je storila in kaj opustila. (Kur'an, 82:1-5)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke