Domov
Glavni meni
Domov
Objave
Datoteke
Vprašanja
Pristopnica
Komentarji
Kontakti
Kje smo?
E-pošta
Iskanje
Ne spreglejte
Elektronski bilten
Ramadanski post
Kur'an
Suna
Prijava

Pozabil geslo?

Advertisement

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title


Približuje se mesec posta
ImagePrvi dan ramadanskega posta bo v soboto, 28.6.2014. Prva teravija bo torej v petek, 27.6. ob jacijskem času v prostorih skupnosti na Kotnikovi 5.
Ramadansko vaktijo lahko prenesete na povezavi. Če imate barvni tiskalnik, lahko natisnete barvno verzijo. Ramadan Karim!

Napiši prvi komentar

 
dr. Andraž Teršek: "The mosque case"
ImageNa povezavi si lahko preberete članek strokovnjaka za ustavno pravo, dr. Andraža Terška, o problematiki v zvezi z gradnjo džamije v Ljubljani. članek obravnava temo z vidika ustavnih in človekovih pravic.
Dr. Andraž Teršek je pripravil ustavno pobudo zoper referendum proti džamiji, za katerega so si pod izgovorom o prostorski ureditvi prizadevali nasprotniki. Ustavno sodišče je z odločbo U-I-111/04 ugotovilo, da bi bil takšen referendum protiustaven.

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za junij
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec junij 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
Pomoč Bosni in Srbiji
ImageV zadnjih dnevih smo prejeli kar nekaj vprašanj glede zbiranja humanitarne pomoči potrebnim zaradi katastrofalnih poplav v Srbiji in Bosni.Vsem, ki želijo pomagati svetujemo, naj pokličejo območne enote Karitasa in Rdečega križa Slovenije, se pozanimajo kateri artikli so trenutno najbolj potrebni in jih dostavijo na njihova zbirališča. Za naravne nesreče takšnih razsežnosti je poleg logistike in diplomatskih povezav potrebno tudi znanje in ustrezna organizacija humanitarnega dela. 

Napiši prvi komentar

 
Vaktija za maj
ImageVaktijo (urnik molitev) za mesec maj 2014 najdete na povezavi. Petkovih (džuma) molitev se lahko udeležite v središču Ljubljane (Ledina center, Kotnikova 5, glej karto). Več informacij na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript Vabljeni!

Napiši prvi komentar

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 71 - 80 od 682
Anketa
V ozadju pandemije Covid-19 je:
 
Kur'an in suna
Prav zares, ljudi očara ljubezen do tistega, kar vzbuja poželenje: ženske, sinovi, zvrhani kupi zlata in srebra, rasni konji, živina in polja. To je užitek tostranskega življenja, a Bog - najlepša je povrnitev k Njemu. (Kur'an, 3:14)
 
Ramadanski post
Kdo je prijavljen
//skripta za piskotke